Vind je mijn foto’s mooi en wil je ook een fotoshoot?
Ik ben een gepassioneerd fotograaf, maar ik vraag hier wel een kleine vergoeding voor.

Op alle fotoshoots is een modelovereenkomst van toepassing, deze kunt u hier inzien.

De kosten van een fotoshoot

Voor de fotoshoot zelf vraag ik €25,00, vooraf te betalen. Dit is enkel de shoot excl. foto’s en eventuele reiskosten.

In dit bedrag zitten: de shoot en een PDF-bestand met alle foto’s (voorzien van een groot watermerk). Aan de hand van dit bestand kun je de foto’s uitkiezen om door mij te laten bewerken. De shoot zelf duurt gemiddeld ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Voor de foto’s bereken ik €1,50 per foto.

Zo zijn bijv. 10 foto’s €15,00 en wordt de totaal prijs €25,00 (voor de shoot, 1 persoon) + €15,00 = €40,00

Elke foto bewerk ik na en rechtsonder plaats ik mijn logo.Foto’s zijn 20×30 cm, resolutie: 240 pixels per inch en verstuur ik per WeTransfer-link naar je e-mailadres.

TFP

Uiteraard werk ik ook op TFP (Time For Photo) basis. Ik kies dan de foto’s achteraf uit, die bewerk ik en stuur ze per link WeTransfer naar de modellen. Voorwaarde is wel dat de shoot een aanvulling op mijn portfolio is. Ook moet het verzoek om een shoot niet op een opdracht lijken. Bij opdrachten wordt het een betaalde shoot.

Ik heb de vrije beschikking over de foto’s om toe te voegen aan mijn portfolio. Dat kan zijn op deze website, op mijn Instagram, Facebook, YouPic etc., etc. Mocht ik in de toekomst de mogelijkheid krijgen om te exposeren of in drukwerk gepubliceerd te worden, dan zal ik eerst contact met het model zoeken over de betreffende foto.

Wat belangrijk is: de rechten op mijn foto’s blijven ALTIJD bij mij. Bij publicatie in wat voor vorm dan ook, dient altijd overleg met mij te zijn.

Ben je erg gesteld op je privacy en wil je de foto’s niet (online) gepubliceerd zien, kies dan voor een betaalde fotoshoot. Die foto’s zet ik niet online en worden niet aan mijn portfolio toegevoegd.

Voor meer informatie of een fotoshoot, kunt u vrijblijvend contact opnemen: